Monday, December 7, 2009

Twilight New Moon + Ninja Assasin

Last weekend aku pegi tgk twilight new moon n ninja assasin..

TWILIGHT.
Tgk dia punye iklan tu mcm best..byk action..
awal2 cerita tu x kesah la kan even lembab sikit tp hero kesayangan aku ade..ble da masuk suku cerita tu..dia dok cerita pasal pmpuan tu frust..smpa ler last..mate pn da mngntok time tuh, tp still tgu cerita tu hbs, kalo x tgu rugi beb, bkn nyer murah tiket (mcm ler aku yg beli hihi)..org yg kt tepi plak smpai tertdo tgk cerita tuh..haha

action dia pn x byk..dah nk hbs cerita, hero tu keluar blk..lawan pn kejap jeee..egtkn nk lwn smpai mati..

Then lastly..Cullen tu dia bole plak melamar si pempuan tu..that's the end!! fuhhh..saba je lah aku tgk citer tu..tp the best part is it's kind of sweet memories yg tersimpan kt dlm hati aku..

Ninja Assasin..
Start from the first action,blood byk giler..lawak ade la siki2..geli pn ade ble tgk..dia tnjuk cara2 kehidupan ninja..and kind of balas dendam..sbb dia rasa life without heart is useless..hero dia byk menderita..dr kecik..kesian..sib baek muka hensem..ngee

Even mcmtu, aku still tgk jgk smpai last..
weh, ade ke org bole hdp blk ble dah kena tikam kt jantung??
Tu laa Ninja nyer POWER..hehe

1 comments:

~AmyLiana8886~ said...

pahni xyah tgk wayang na..download je..free n jimat..hehehe..

Related Posts with Thumbnails