Thursday, November 5, 2009

Now, aku juz layanzz lagu jiwang-jiwang jer...One Sweet Day (Mariah Carey)..best dowh lgu tuh.....
dtg opis..xde keje..mcm pelik lak bunyinye..hihihi..

aku dok terpikir2 ape nk buat...sumting yg menggembirakan aku..
finally..aku terigt kt blog nih..
aku ajak member g kfc nk mkn wedges (da terkempunan), dia xnk plak..huh..bkn senang nk pegi..

nak chatting pn, xde org nk layan, abg aku plak bz..

member aku yg sorg ni plak dia duk sibuk cari duit..hihi..mcm2 dia search nk masuk "income"..aku pn terkena tempias nye jugak..ehee..

aku baru je blk lunch, jd gak aku lunch ngn wedges td hihi..

1 comments:

~AmyLiana8886~ said...

buat la nuffnang syg eh..mila xajar ke? ye buat yg msuk income kat die je..huhu..

Related Posts with Thumbnails