Monday, February 1, 2010

Kerja Baru..

Selama 9 hari dan 5 jam 25 minit..
Aku kt sini dah belajar mcm2..boleh la nk update resume mtk keje bru plak haha..

Skang ni aku x sht..selsema..telinga bengang jerr..rindu kt kekawan aku tmpt keje dlu..
kalo dlu, x sht ckit je pg jpe doc..dpt mc heheh..tp kt sini aku kena pendam jer dlu sume tu..kena tunjuk perangai baik dlu mula2 kerja ni kan..

satu jer yg aku x suka kt sini..kalo kerja, kerja je 24 jam..xde nk gurau2 senda, nk tegur2..kalo time rehat plak sume kua mkn..time ble la aku nk beramah mesra ngn bdk2 opis yg baru ni..dh la sume nyer tahap m.cik2 n akak2..meja aku plak duk tepi blek MD..blkg aku boss aku..ms ble nyer aku nk enjoy huwaa...nsb baek la boss aku suke kluar hihi..

tp xpe..aku agp sume ni dugaan n cabran utk aku (add valued in self)..


I miss them a lot..

3 comments:

~AmyLiana8886~ said...

miss u na..miss telatah u..org pun ingat kenangan keje kat skali tu..

sarmila said...

i miss u to k.ana..

Alang said...

miss u all jgk huhu..
rindu sgt2..rs kosong jer ble xde korg tau x huhu

Related Posts with Thumbnails